Ismerje meg a világot a Novakid utazó bloggereivel
Szórakoztató angol

Ismerje meg Tenerifét a Novakid utazó bloggerével, Martával

Most, hogy elérkezett a tavasz, itt az ideje, hogy újra nyissunk a világ újdonságai felé. Hamarosan beköszönt az év legjobb időszaka, a nyári vakációval és sok csodás családi kirándulással!

Ötletekre van szüksége? Akkor kezdje azzal, hogy részt vesz izgalmas virtuális utazásainkon, melyeket utazó bloggereink készítenek a Novakid Online Angol Nyelviskolánál. Adjon esélyt magának a nyereményre! A további részleteket lent találja!

Elsőként nézzük, hova kalauzol minket a 11 éves Marta Cruz. Úgy tűnik, hogy az óceán közepén elhelyezkedő kis szigetre indulunk…

Ez a hely az “örök tavasz szigete”! Marta Cruzzal Tenerifén, a spanyolországi Kanári-szigetek legnagyobb szigetén jártunk. Tenerifén fantasztikus ‘holdszerű’ tájakat láthatunk Teide vulkánnál. A hegyet szó szerint az olvadó vulkán építette fel. A Kanári-szigetek fenyőivel borított smaragdzöld lankáival, antracit és terrakotta színben pompázó vulkanikus homokkal fedett strandjaival, valamint a gyarmati építészet színes városaival – fafaragású erkélyekkel díszített, élénk színű kétemeletes épületeivel valóban tökéletes úti cél a következő nyaraláshoz, nem igaz? 

Most, hogy Martával részt vettünk virtuális túránkon, már megtervezhetjük következő kalandunk útvonalát! Még csak most következik a legérdekesebb rész. 

A Novakid, fiatal utazó bloggereivel minden héten egy új utazásra hívja meg. Ezen a héten Elisával az olaszországi Chisone-völgybe utaztunk. Legközelebb Tymoteusszal, helyi idegenvezetőnkkel körülnézünk egy kis lengyel városban, Wąbrzeźnoban. 

Írjon hozzászólást és megnyerheti ajándékunkat!

Szívesen megismernénk legemlékezetesebb nyaralása részleteit! Biztosan Önnek is van egy története, amit szívesen megoszt velünk. 

Mesélje el egy érdekes, utazással kapcsolatos történetét a poszt hozzászólásában és nyerje meg ajándékunkat! Véletlenszerűen három történetet fogunk kiválasztani és a nyerteseket május 27-én, a közzététel után egy héttel hirdetjük ki. Több hozzászólást is írhat, de mindegyik tartalmazzon legalább három szót. 

Ne felejtsen el feliratkozni Facebook és Instagram csatornáinkra. 

Ne hagyja ki az esélyt és nyerje meg 15 Novakid bónusz ajándékunk egyikét! Alig várjuk, hogy a hozzászólások között olvashassuk történeteit.

Komment hozzáadása

%d bloggers like this: