Boldog Novakid Kórus Eredmények
Szórakoztató angol

A Happy Kórus Flashmob a Novakid szervezésében, világszerte 1,5 millió hallgatót vonzott

Február 18-án tehetséges Novakid diákok előadták Pharrell Williams Happy című dalának feldolgozását, és meghívtak mindenkit, csatlakozzon a flashmobhoz – énekelje a dalt és posztolja a videót közösségi média felületeken a #novakid_happy #happy #pharrellwilliams hashtagekkel. 

A Happy dal feldolgozásának egyik szólistája a lengyel The Voice Kids című műsor 11 éves sztárja, Antonina Kraszewska volt. Tavaly, a Novakid MusicKid zenei vetélkedő fődíja részeként Birdy csodás, “People Help The People” című dalát énekelte fel. A felvételre  egy profi hangstúdióban került sor, a híres lengyel zeneszerző, Piotr Rubik közreműködésével. 

A Happy Kórus Flashmobon április közepéig lehetett részt venni, majd a zsűri kiválasztotta a 19 legjobb videót – a nyertesek hangszórókat és profi fejhallgatókat kapnak ajándékba, hogy a zene még több örömet okozzon!

A flashmob keretében több száz résztvevő közzétette videóját a közösségi platformokon. A nyertesek közé került az orosz Emir, aki saját tánclépéseket is kitalált a Happy tánc betétjéhez, csakúgy, mint Sophie Spanyolországból. Az olasz Yasmine a Happy flashmob alkalmából Disney hercegnővé változott, míg Salma és Sila Jordániából úgy döntöttek, hogy a Happy flashmobon aranyos kis kedvencükkel vesznek részt! 

A nyertesek teljes listája már megtalálható közösségi média oldalainkon! 

“A zenének, csakúgy, mint az idegennyelv-tanulásnak, nincsenek korlátai. A flashmob ismét megmutatta, hogy platformunk a legjobb lehetőségeket biztosítja, hogy bármilyen területen megtegyük az első lépést a győzelem felé” – nyilatkozta Amy Krolevetskaya, a Novakid tanulmányi igazgatója. “Az angol nyelvű dalok előadásával megszabadulhatunk a helytelen kiejtés és az akcentus miatti félelmeinktől. A zenés segítségével jobban átérezzük a nyelvet és fejlődhetünk, diákjaink ezt be is bizonyították.”

A győztesek részt vettek a Happy Novakid kórus következő felvételén, mely már megtekinthető a Novakid YouTube csatornáján

Tapsoljon együtt a Novakid diákjaival, akik a világ minden tájáról csatlakoztak!

Komment hozzáadása

%d bloggers like this: