By Novakid - #1 online English school for kids in Europe*
Easy Breezy

Online Nyári Tábor

4-15 éves gyerekeknek
Exkluzív online oktatási program gyerekeknek a nyári szünetben!
Szórakoztató online tanulás gyerekeknek a nyári szünet alatt!
Tanulj angolul és gyakorold a nyelvet a világ különböző pontjain élő barátaiddal.
Calendarezen a nyáron
Köszönjük, hogy hűséges Novakid ügyfél vagy!
Nagyrabecsülésünk jeléül hozzáférést biztosítunk exkluzív termékeinkhez
Easy Breezy nyári tábor INGYENES!
Speaker
Élvezze a lebilincselő, szórakoztató 3 hónapos oktatási tevékenységeket, műhelyeket és szakértők által leckéket tartalmazó programot, amelyet gyermekei imádni fognak!
Whirligig
Vegyen részt a kihívásokban, vegyen részt 3D-s kalandokban, és élvezze a különféle szórakoztató témákról szóló bemutatókat.
Cube
Barátkozzon meg gyerekekkel a világ minden tájáról, hogy gyakorolhassa a tanultakat.

Mi az az Easy Breezy Nyári Tábor?

Headphones
Bomb
Rocket
Phone
Man
Boy
Girl
Girl

Csoportos tanórák

több, mint 24 szórakoztató tanóra és tevékenység havonta
Gift
Medal

Kihívások & Tevékenységek

házi feladatok, jelvények és díjak várnak mindenkit
Girl
Boy

Csevegés más gyerekekkel

biztonságos és védett online beszélgetések
Gyermeke angolul fog tanulni, játszani és beszélni, miközben más országokból származó gyerekekkel köthet barátságot!

Korcsoportok

4 +
7+
10 +

Témák

Boy
Dumbbell
Reggeli edzés
Nem is kezdődhet a nap jobban, mint egy feltöltődő edzéssel! Készítse fel gyermekét testileg és gondolkodásban is a nap eseményeire egyszerű, szórakoztató és élénkítő feladatainkkal! Gyermeke hasznos, edzéshez kapcsolódó szavakat tanulhat, melyeket mindennapi beszélgetések során használhatnak, miközben fizikailag aktív és egészséges lehet.
Globe
Utazás
Csodás világban élünk és ezen a tanórán gyermeke megismerheti a bolygó természetes és ember alkotta csodáit! Együtt körbeutazzuk a világot, felfedezzük a lenyűgöző tájakat, amikkel bolygónk büszkélkedhet. A gyerekek a tanórák során megtanulják megbecsülni az őket körülvevő világ szépségeit.
Pizza
Főzés
Ezeken a tanórákon gyermeke egyszerű, világos utasításokat követnek finom, kreatív ételek elkészítéséhez és a legjobb az egészben, hogy az órák után Ön és gyermeke megkóstolhatják a finomságokat! A tanórák során nincs szükség a sütőre, csupán egy kenőkésre a puha alapanyagok felvágásához és kenéséhez. Javasoljuk, hogy a tevékenységben részt vevő gyerekeknek szülei legyenek a közelben, ha segítségre van szükség.
Dye
Kézműveskedés
Művészeti tanóráink során támogatjuk a gyerekek kreativitását, miközben a diákok önbizalmát is növeljük, fejlesztjük finommotoros mozgásukat, figyelmüket és természetesen az angol nyelvtudásukat is. Különböző technikákat alkalmazunk, többek között vázlatkészítést, agyagozást és vízfestékes festést, eközben művészeti alkotás készítése során a gyerekek önbizalma nő, fejlődik kreativitásuk és erősödnek nyelvi készségeik!
Yoga
Gyerekjóga
Tudta, hogy a Harvard Orvosi Egyetem által végzett kutatások szerint a jóga a gyerekek fizikai és mentális egészégét is fejleszti? A jógagyakorlatok során a gyerekek jól érzik magukat, önbecsülésük, tanulmányi eredményeik, összpontosító képességük és memóriájuk pedig javul. Csatlakozzanak hozzánk ezen a frissítő tanórán, ahol megszabadulhatnak a szorongástól és a stressztől. Ez egy olyan tanóra, ahol izgalmasan edzhetnek! A jóga a fizikai és a mentális fegyelmet egyszerre valósítja meg, így biztosítja a test és az elme nyugalmát. A gyerekek egy képzeletbeli kalandos utazáson vesznek rész, a tanárokkal pedig jógapózokat gyakorolnak. A gyerekek minden egyes tanórán izgalmas módon gyakorolhatják a jógát. Ez egy nagyon kreatív módja a szórakoztató jógapózok elsajátításának, miközben a gyerekek történeteket hallgathanak és fejlesztik képzelőerejüket.
Microphone
Ének Klub
Ezeken a tanórákon a gyerekeknek fantasztikus, éneklő szaktanárinkkal lehetőségük nyílik énekelni, nevetni és szórakozni! A diákok új dalokat tanulnak, közösen énekelnek és részt vesznek a feladatokban. A kisgyerekkorban végzett zenélés és éneklés segít az agyi tevékenységek fejlődésében. Segít a nyelvi elemek használatában és előkészíti az olvasás elsajátítását. A zenei oktatás segít a nagymozgásos készségek fejlesztésben, a zene ritmusának és mintázatának felismerése fejleszti a matematikai készségeket. És ne feledjük, hogy a zene az angol nyelv tanulásához is óriási előnyt nyújt!
Clapperboard
Színészet
A kellemes, versengések nélküli tanórák alatt a gyerekek megtanulják hogyan fejezzék ki gondolataikat és érzelmeiket testbeszéddel. A nyugodt, kellemes légkörben a szakképzett tanárok felügyelete mellett gyermeke megtanulja az alapvető előadási készségeket. Mindegy, hogy gyermeke extroveltált vagy akár egy kicsit félénk, egész biztosan jól fogják érezni magukat az önbizalmukat erősítő tanórák során.
Duck
Állatvilág
Csatlakozzanak hozzánk egy állatos kalandra! Az interaktív tanórák során a világ különböző pontjain élő állatokat mutatunk be. Együtt virtuális sétákat teszünk a farmokon, érdekes dolgokat tanulunk az állatokról és életmódjukról. Emellett fantasztikus helyekre látogatunk, körülnézünk és beszélgetünk a kisállatokról. Nem csupán a farmon élő állatokról és házi kedvencekről beszélgetünk, de olyan állatokkal ismerkedünk meg, mint... a lámák és a pandák!
Potion
Egyszerű Tudomány
Ezeken az izgalmas, intaraktív tanórákon kísérletezéssel, megfigyeléssel és az eredmények rögzítésével gyermeke sokat tanul a tudományról. Remekül szórakoznak az eredmények megfigyelésével, osztályozásával, mérésével, majd ezek megbeszélésével, következetésekkel és jóslásokkal, miközben egyre jobban megismerik az őket körülvevő világot.
Detail
Lego Klub
A LEGO legendás! Engedje, hogy gyermeke a LEGO segítségével kiélhesse kreativitását! A diákok megvitathatják és bemutathatják mit sikerült Legoból építeniük. Egyre ügyesebb építményeket készíthetnek LEGObók és profitól tanulhatnak új építési technikákat. Nincs szükség előzetes tapasztalatokra, csatlakozzanak és érezzék jól magukat! Kiváló alkalom, hogy sok új ismerettel gazdagodjanak a világ egyik legkedveltebb szabadidős tevékenységéről!
Minecraft
Minecraft
Ezeken a tanórákon gyermeke a világ egyik legikonikusabb városát fogja megépíteni. Minden tanórát úgy állítottuk össze, hogy kezdő és tapasztalt gyerekek egyaránt rész vehessenek. Tökéletes tanórák a technológia iránt érdeklődő gyerekek számára. Az óra tevékenységeihez problémamegoldásra, több feladat párhuzamos elvégzésére, kreativitásra és történetmesélési képességre van szükség. A diákok a világ különböző részeiről tanulnak és ezt a tudásukat arra használhatják, hogy a Minecraft világában létrehozhassák a híres elemeket.
Computer
Programozás
Lépjenek be a számítógépes játékok rejtett világába! Tekintsék meg a Minecraft, a Roblox, a Fortnite és más játékok új dimenzióit a programozás világának felfedezése során. A Scratch - egy kezdők számára ideális programozási eszköz - segítségével megtanulhatók az alapvető programozási fogalmak és mindenki valódi számítógépes programozónak érezheti magát. Ezt követően minden elkészített játék, illetve projekt letölthető, és a gyerekek megoszthatják ezeket barátaikkal! A tanfolyam során egészen a kezdetektől építhetnek fel egy új játékot. A gyerekek megtanulják a projektek létrehozásának szabályait, a játék karaktereinek programozását és a nyerség/vereség feltételeit. Csatlakozzanak hozzánk még ma és alkossanak saját játékot! Ne várjanak tovább! Lépjenek be a számítógépes játékok programozásának világába!

Csatlakozzon az Easy Breezy Nyári Táborhoz most

Nézze meg ezt a videót az Easy Breezy Nyári Táborról

Bármely Novakid előfizetéshez kérje INGYENES hozzáférését!*
PRÓBÁLD KI INGYEN
*Felhívjuk figyelmét, hogy az előfizetés hónapjai száma megegyezik az Easy Breezy Nyári Tábor hozzáférési hónapjai számával
A legjobb eredmény eléréséhez javasoljuk, hogy a program tevékenységeit laptopon/asztali számítógépen vagy tableten (és ne mobiltelefonon) nyissák meg.

A Novakidről

#1 Angol Nyelviskola Európában (a J’son & Partners kutatása alapján)
A tanterv megfelel a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret (CEFR) követelményeinek
> 80 000 aktív diák
49 ország
> 2000 szakképzett anyanyelvi & közel anyanyelvi angol nyelvtanár