A Novakid online angol nyelviskola meghív a Föld Napján tartott angolórára
Oktatás

Ünnepeld a Föld Napját a Novakid nyílt angolóráján

Világunk egy lélegzetelállító hely, de csak a mi támogatásunkkal virágozhat! A Novakid online angol nyelviskola meghívja a gyerekeket és szüleiket ingyenes nyílt angolórájára, ahol további információkat tudhatnak meg a fenntartható életmódról és a környezetről. Hisszük, hogy bolygónk jobb megismerése révén sokkal felkészültebben változtathatjuk egy egészségesebb élőhellyé!

Az “Earth Day” ingyenes nyílt angolóra időpontja április 22., a Novakid YouTube csatornáján. Az online tanóra este 6 órakor kezdődik és a Novakid angoltanára, Brittani fogja tartani.

Az ingyenes, nyílt “Earth Day” tanórán a gyerekek megtanulják mi a környezet és miért fontos lépéseket tenni a védelme érdekében. Ezen kívül megismerik a megújuló és nem megújuló erőforrások közötti különbséget, valamint érdekes tényeket mutatunk nekik a vízről – amely bolygónk egyik legfontosabb nem megújuló erőforrása. Brittani tanárnő mesél a résztvevőknek a “3R-szabályról” és hogy ez a 3 egyszerű napi rutin hogyan segít környezetünk védelmében. 

A nyílt tanóra angol nyelven fog zajlani, így a gyerekek új, a környezethez és a fenntarthatósághoz kapcsolódó szavakat tanulnak és gyakorolnak. A szülőknek lehetőségük nyílik a Novakid tanítási módszereinek megismerésére és egyben minőségi időt tölthetnek gyerekeikkel! 

Hogyan csatlakozz a Novakid nyílt tanórájához a Föld Napján

Az “Earth Day” nyílt tanóra a linken már elérhető a Novakid YouTube csatornáján. Kattints az emlékeztetőre, így nem fogsz lemaradni a kezdésről!

Az “Earth Day” nyílt online angol tanóra gyerekeknek Brittani tanárnővel este 6 órakor fog kezdődni április 22.-én!

Előregisztráció nem szükséges. A részvétel ingyenes!

Komment hozzáadása

%d bloggers like this: