Ismerje meg a vilagot a Novakid utazo bloggereivel
Vidám Történetek

Bájos, turistamentes övezet: Wabrzezno, bloggerünkkel Tymoteusszal

A szokatlan úti célok felfedezésre várnak! Csatlakozzon izgalmas virtuális utazásainkhoz, melyeket a Novakid Online Angol Nyelviskola bloggerei készítettek elő, és válassza ki hova utazik a következő alkalommal!

Részt vett már valódi autós túrán? Ha még nem, ne hagyja ki a lehetőséget és keljen útra! Kössék be a biztonsági övet, a lengyelországi Wąbrzeźno városába indulunk! 

 Wąbrzeźno igazán bájos, nem igaz? Tymoteusz körbevezetett minket a főutcán és megmutatta a XIX. század végén épült, eredeti városházát, az élénk óvárost és egy csodás templomot. Az egyik legizgalamasabb látnivaló a Wąbrzeźno melletti tónál található park! Van itt homokos strand, játszótér, gördeszkapálya, függőpálya és rengeteg más a gyerekek és a családok kikapcsolódását biztosító szórakozási lehetőség! 

Szeretne még hasonló ötleteket? A Novakid, fiatal utazó bloggereivel minden héten egy új utazásra hívja meg. Már jártunk az olaszországi Chisone völgyben Elisával és a spanyolországi Tenerife szigetén Martával! Legközelebb helyi idegenvezetőnk, Emilian Münchenben kalauzol el minket! Maradjon velünk!

Gratulálunk hozzászólás-versenyünk győzteseinek!

Két héttel ezelőtt a Novakid azt kérte, osszák meg velünk, milyen volt legemlékezetesebb nyaralásuk. Több tucat történet érkezett fiatal utazóktól és szüleiktől a világ minden tájáról és véletlenszerűen hármat kiválasztottunk!

A játékosok, akik megnyerték a Novakid bónuszait: 

  1. Ali
  2. Eito
  3. Esra Tokoğlu

Köszönjük a csodás történeteket és a részvételt! 

Komment hozzáadása

%d bloggers like this: