Novakid ‘Happy’ flash mob verseny
Szórakoztató angol

Jelentkezzen a Novakid ‘Happy’ flash mob versenyére

Csatlakozzon most a ‘Happy’ flash mob versenyéhez és esélye lehet megnyerni a nyereményeket: fejhallgatókat, hangszórókat

Hogyan vihetünk legegyszerűbben pozitív érzelmeket életünkbe? Mindenkinek megvan a saját külön módszere, bár egy valami mindig működik – ez pedig a zene! Inspirál, segít legyőzni az akadályokat és felvidítja életünket, különösen a nehéz időkben.

Már lehet jelentkezni a Novakid ‘Happy’ flash mob versenyére, ahol diákjaink lehetőséget kapnak arra, hogy megosszák pozitív energiáikat és megmutassák csodás hangjukat! 

Több, minte egy hónappal ezelőtt, egy virtuális kóruselőadás keretében 18 tehetséges Novakid diák énekelte el Pharrell Williams Happy című dalát. Az előadásról készült videót már több, mint egy millióan tekintették meg YouTube csatornánkon! 

Nézze meg most és clap along!

Hogyan vehet részt a Novakid ‘Happy’ flash mobján?

2022. április 15-ig készítsen egy videót ahogy gyermeke vagy az egész család elénekli Pharrell Williams by Happy című dalát. Nyugodtan táncoljanak, énekeljenek, érezzék jól magukat!  

A videót ossza meg a közösségi média felületeken az alábbi hashtagekkel, #novakid_happy #happy #pharrellwilliams és jelölje meg taggel a Novakidet

Szóljon hozzá ehhez a poszthoz és 2 ingyenes angol tanórát adunk a Novakidnél!

A húsz legtöbb közösségi médiás megtekintést elérő videó készítőjének elküldjük a 20 különleges ajándék egyikét: 10 fejhallagató és 10 hangszóró várja gazdáját a Novakidnél!

A résztvevők legjobb videóiból összeállított új videóklipet április 23-án, az Angol Nyelv Nemzetközi Napján a Novakid YouTube csatornáján mutatjuk be. 

Clap along if you feel like that’s what you wanna do! 

Ne hagyja ki a lehetőséget – nyerjen egy fantasztikus ajándékot és vegyen részt a virtuális kórus következő felvételén!

Komment hozzáadása

%d bloggers like this: