A Novakid elindította a "Happy" flashmobot
Uncategorized

Csatlakozz a Novakid “Happy” flashmobjához. Clap along!

Csatlakozz te is a Novakid "Happy" flashmobjához, hogy részt vehess egy virtuális kóruselőadásban!

A zene nem ismer határokat! A zene egy olyan univerzális nyelv, amelyet születésétől fogva mindenki ért és amely összeköt bennünket. A Novakid azért küzd, hogy az angol nyelv is éppen olyan elérhető legyen gyermekek ezrei számára a világ minden táján, mint a zene. A zene gyönyörű nyelve és az angol nyelv közötti hasonlóság adta az ötletet a Novakidnek ahhoz, hogy útjára indítsa ezt a flashmobot!

Több mint 18 tehetséges Novakid tanuló énekelte el Pharrell Williams Happy című számát egy virtuális kóruselőadás keretében. Add te is a ritmust!

Csatlakozz a Novakid “Happy” flashmobhoz

Most te is csatlakozhatsz a Novakid “Happy” flashmobhoz! 

Készíts egy videót a gyermekeddel vagy az egész családoddal együtt 2022. április 15-ig Pharell Williams Happy című számára és posztold a közösségi médiában a #novakid_happy #happy #pharrellwilliams hashtag-ekkel ellátva úgy, hogy a Novakid oldalát is említsd meg (jelöld be) a posztban!

A videójával a közösségi médiában legnagyobb nézettséget elérő húsz résztvevő különleges ajándékot kap a Novakidtől, amellyel még jobban élvezheti a zenét, és részt vehet a Novakid “Happy” kórus következő kiadásában. A résztvevők legjobb videóiból összeállított kórus klippet április 23-án, Az angol nyelv világnapján teszi közzé a Novakid a YouTube csatornáján. 

Clap along if you feel like that’s what you wanna do!

Vegyél részt a flashmobban, hogy részese lehess egy virtuális kórusnak!

Komment hozzáadása

%d bloggers like this: