Vegye fel velünk a kapcsolatot

Angol nyelv kezdőknek: Szerettesd meg gyermekeddel az angol nyelvet már az első tanórától!

Amikor az anyanyelvünket tanuljuk, először csak hallgatunk és befogadjuk a nyelvet, ezután kezdünk el beszélni; később megtanuljuk a betűket és ezután kezdünk olvasni és írni. A kezdőknek szóló angolórákat is ezen elv alapján kell felépíteni.
Children

  Az első tanóra

  A nyelvtanulást most kezdő gyerek számára egy jól megszervezett tanóra után ezt tapasztalhatjuk:

 • Fejlődnek a hallási és a kiejtési készségek.
 • A gyerekek megjegyzik a kommunikációs és mindennapi beszéd elemeket és automatikusan használják azokat.
 • Ledől a pszichológiai gát, és az angol nyelv nem kelt félelmet.

  Hogyan szervezzük meg a megfelelő bemutatkozást?

 • Barátságos arckifejezésekkel és kedves beszélgetésekkel bizalmi légkör alakítható ki és a tanulót könnyebb megnyerni.
 • Egy játékszerrel a tanár és a gyerek közötti kapcsolat könnyebben kialakítható és segít felkelteni a kezdő tanuló érdeklődését. A tanárok játékok során is használhatják, így bevonhatják a gyerekeket a folyamatokba.
 • Olyan körülmények megteremtésével, ahol teljesen beolvadhat a nyelvi környezetbe, így segítve a tanuló az angol nyelvű beszéd befogadására.
 • Az angol nyelvnek kommunikáción keresztüli tanításával. A tanár és a tanuló közötti párbeszédek a tanórán alapvető fontossággal bírnak.
 • Már a legelső tanórától bátorítani kell a gyerekeket a beszélgetésre. Miután a gyermek meghallgatja a kifejezéseket, ahhoz, hogy megjegyezze, többször meg kell ismételnie, így később szükség esetén tudásként előhívhatja.

Egy kifejezés?...
Miért egy kifejezés?
És mi a helyzet a szavakkal?

Egy kezdő nyelvtanulónak minden mondanivalót kifejezésekkel kell bemutatni. Természetesen kezdetben ezek a legegyszerűbb és legkönnyebben megjegyezhető kifejezések.

Ezenkívül a gyerekek önálló szavakat is tanulnak, viszont ezekkel a szavakkal nem külön-külön ismerkednek meg. Ehelyett a szavak közötti különbségekből következtetik ki a jelentésüket.

Banner

Mi a helyzet a nyelvtannal?

A nyelvtan a kezdetektől fogva elengedhetetlen. Miután kialakult a bizalom légköre és a beszélgetésen alapuló kapcsolat, a tanár a szilárd nyelvtani alap felépítésére összpontosít a kezdő tanulók esetén.

A nyelvtani szerkezeteket széleskörű vizuális eszköztár segítséggel mutatja be. A nyelvtani szerkezetek mindig játék során rögződnek.

Minek játszani?

A kezdőknek szánt angol nyelvórák mindig felkeltik a gyermekek érdeklődését és valódi tanulási vágyát. Nem meglepő, hogy ezzel a megközelítéssel gyorsabban érhetnek el jó eredményeket. Ha szeretnéd, hogy az angol nyelvvel most ismerkedő gyermeked már a kezdetektől egy csodálatos utazás részese legyen, ahol az órák inspirálják őt, akkor a Novakid Online Angol Nyelviskola angol nyelvű tanóráit ajánljuk. Nálunk olyan tanárok tanítanak, akik kifejezetten gyerekre szabott képesítéssel rendelkeznek. Tanáraink tudják, hogyan kell elérni, hogy a gyermek már az első órán angolul beszéljen. Nem hiszed el? Akkor próbáljátok ki az első ingyenes óránkat!

Csak angolul!

A Novakidnél a tanárok nem beszélnek a gyerekek anyanyelvén, így a tanulók csak angolul kommunikálhatnak. A tanár olyan légkört alakít ki az online tanórán, amivel maximálisan kibontakozhatnak a tanulók képességei. Kétségeid vannak? Regisztrálj egy ingyenes próbaórára!

PRÓBÁLD KI INGYENbanner.onlyEnglishBanner.imageAlt