Vegye fel velünk a kapcsolatot

Angol nyelv kezdőknek: Szerettesse meg gyermekével az angol nyelvet már az első tanórától!

Amikor az anyanyelvünket tanuljuk, először csak hallgatunk és befogadjuk a nyelvet, ezután kezdünk el beszélni; később megtanuljuk a betűket és ezután kezdünk olvasni és írni. A kezdőknek szóló angolórákat is ezen elv alapján kell felépíteni.
Children

  Az első tanóra

  Egy, a nyelvtanulást kezdő gyerek számára jól megszervezett tanóra eredményeként az alábbi történik:

 • Fejlődnek a hallási és a kiejtési készségek.
 • A gyerekek megjegyzik a kommunikációs és mindennapi beszéd elemeket és automatikusan használják azokat.
 • Ledől a pszichológiai gát és az angol nyelv nem kelt félelmet.

  Hogyan szervezzük meg a megfelelő bemutatkozást?

 • Barátságos arckifejezésekkel és kedves beszélgetésekkel bizalmi légkör alakítható ki és a tanulót könnyebb megnyerni.
 • Egy játékszerrel a tanár és a gyerek közötti kapcsolat könnyebben kialakítható és segít felkelteni a kezdő tanuló érdeklődését. A tanárok játékok során is használhatják, így bevonhatják a gyerekeket a folyamatokba.
 • Olyan körülmények megteremtésével, ahol teljesen beolvadhat a nyelvi környezetbe, így segítve a tanuló az angol nyelvű beszéd befogadására.
 • Az angol nyelvnek kommunikáción keresztüli tanításával. A tanár és a tanuló közötti párbeszédek a tanórán alapvető fontossággal bírnak.
 • Már a legelső tanórától bátorítani kell a gyerekeket a beszélgetésre. Miután a gyermek meghallgatja a kifejezéseket, ahhoz, hogy megjegyezze, többször meg kell ismételnie, így később szükség esetén tudásként előhívhatja.

Egy kifejezés?...
Miért egy kifejezés?
És mi a helyzet a szavakkal?

Egy kezdő nyelvtanulónak minden beszélgetési szándékot kifejezésekkel kell bemutatni. Természetesen kezdetben ezek a legegyszerűbb és legkönnyebben megjegyezhető kifejezések.

Ezen kívül a gyerekek különálló szavakat is tanulnak, viszont ezekkel a szavakkal nem külön-külön ismerkednek meg. Ehelyett a jelentések közötti különbségek kifejezésére használható lehetőségként tapasztalják meg őket.

Banner

Mi a helyzet a nyelvtannal?

A nyelvtan a kezdetektől fogva elengedhetetlen. Miután megteremti a bizalom légkörét és létrehozza a beszélgetésen alapuló kapcsolatot, a kezdőkkel dolgozó tanárnak a szilárd nyelvtani alap felépítésére kell összpontosítania.

A nyelvtani szerkezeteket támogatási rendszerként vezetik be széleskörű vizuális segítséggel. A nyelvtani szerkezetek mindig játék során szilárdulnak meg.

Minek játszani?

A kezdőknek szánt angol nyelvórák mindig felkeltik a gyermekek valódi érdeklődését és tanulási vágyát. Nem meglepő, hogy ez a megközelítés lehetővé teszi a tanulók számára, hogy gyorsabban jó eredményeket érjenek el. Ha azt szeretné, hogy gyermeke, aki angol nyelvet most kezdi tanulni az alapoktól, egy csodálatos kezdet részese legyen és szeretné, hogy az órák inspirálják őt, akkor a Novakid Online Angol Nyelviskola angol nyelvű videó tanóráit ajánljuk. Olyan tanárok tanítják őket, akik kifejezetten a gyerekekkel való közös munkára rendelkeznek képesítéssel. Tudják, hogyan kell elérni, hogy a gyermekük angolul beszéljen már az első órán. Nem hiszi el? Akkor próbálja ki ingyenes óránkat!

Csak angolul!

A Novakidnél a tanárok nem beszélnek a gyerekek anyanyelvén, így a diákok csak angolul kommunikálhatnak. A tanár olyan légkört alakít ki az osztályteremben, amivel teljes mértékben kiaknázhatók a tanulók képességei. Kétségei vannak? Regisztráljon egy ingyenes próbaórára!

PRÓBÁLJA KI INGYENBanner