Vegye fel velünk a kapcsolatot

Angoltanulás a Novakiddel

A Novakid Online Angol Nyelviskola 4-12 éves gyerekeknek kínál videó tanórákat. A nyelviskola egyedülálló, hiszen angol anyanyelvi tanárok beszélgetéseken keresztül oktatják a tanulókat.
Children

Miért a Novakid?

25 perces óráink csak élő kommunikációt tartalmaznak. Ez a megközelítés elmélyíti a gyermekeket a nyelvi környezetben és segíti őket, hogy érzelmek, arckifejezések, gesztusok és testbeszéd segítségével angolul tanuljanak!

  • Nincsenek unalmas feladatok
  • Nem kell nyelvtant magolni
  • Nincsenek jegyek

Képzési Szintek

„Az alapoktól”: Mikor kezdjük?

Minden modern gondolkodású szülő tisztában van azzal, mennyire fontos gyermeke számára az idegen nyelvek ismerete. És a legtöbbjük választása…

További részletek

Iskolásoknak

Az angolórák eltérnek az iskolai tanóráktól. Célunk, hogy megtanítsuk a gyerekeket angolul kommunikálni…

További részletek

Kezdőknek

Hogyan szerettethetjük meg a gyerekekkel az angol nyelvet már a legelső tanórától? Anyanyelvünk elsajátítása során kezdetben csak figyelünk és utána kezdünk el beszélni...

További részletek

Óvodásoknak és Gyerekeknek

Az összpontosítás, a képzelet és a memória fejlesztésére a legtöbb szülő választása…

További részletek

Miből áll a tanulási folyamat?

Az életkortól és az a nyelvtudás szintjétől függően a programot két különböző szintre osztottuk fel. Minden szint a tanulók életkori sajátosságainak megfelelően, külön lexikális, nyelvtani és beszéd témakörökből áll.

Oktatási módszerünk az egyes korcsoportok pszichológiai jellemzőinek ismeretén alapszik.

Az ingyenes bevezető tanórán szerzett ismeretei alapján a tanár a gyermek képességeihez igazítja az angol nyelvtanfolyamot.

A szülők minden egyes tanórát követően a tanóra leírását, a gyermek fejlődését, a házi feladatot és tanulási ajánlásokat tartalmazó jelentést kapnak.

Banner

Kiknek szánjuk a tanórákat?

A Novakid 4-12 éves gyermekeknek - óvodás és iskolás gyermekeknek készült. Bármely korban és bármilyen angol nyelvtudással elkezdhetik a tanulást. Mivel az órákat egyénileg tartjuk, minden tanuló saját tantervvel rendelkezik.

Az óvodásoknak szóló angolnyelv oktatás célja, hogy bevezesse a gyerekeket a nyelvbe, felkeltse az érdeklődésüket, és segítse őket abban, hogy megtegyék az első lépéseket a nyelvtanulás felé. Ezek a leckék is hozzájárulnak a gyermekek általános fejlődéséhez. A játékokon és az angol dalokon keresztül a gyerekek a fonetikai készségei fejlődnek.

Miközben angolt tanítunk az iskolás gyerekeknek, megmutatjuk nekik, hogy az angol szórakoztató és lenyűgöző, segítünk nekik megszeretni a nyelvet és bátorítjuk őket a tanulásra. Az általános iskolások játékalapú foglalkozásokon keresztül sajátíthatják el a nyelvet, míg a Novakid az 5. és 6. osztályosoknak segít elmélyíteni tudásukat más iskolai tantárgyakban.

    Mit tartalmaz egy tanóra?

  • A tanóra 25 percig tart. Ennyi idő elég arra, hogy a gyerekek új ismereteket sajátítsanak el és ezeket megszilárdítsák, viszont ne fáradjanak el.
  • A Novakidnél nem használunk tankönyveket és füzeteket. Az oktatási anyagainkat az interaktív prezentációk tartalmazzák.
  • Nem adunk jegyeket, viszont a tanárok játékos elemeket használnak – a helyes válaszok a személyes fiókban jutalom csillagként megjelennek. Ez a technika a jegyeknél sokkal hatékonyabban ösztönzi tanulásra a gyerekeket.

Milyen előnyöket kínál a Novakid angolnyelv oktatása?

A tanórák 25 percesek – az az aktív tanulás időszaka.

A tanórák egyénileg történik, így a tanárok az programot az adott tanulóhoz igazíthatják és a szülők is összeállíthatják a nekik megfelelő tanrendet.

A program több szinten elérhető, minden egyes szinten figyelembe vesszük a gyerekek életkorát és pszichológiai jellemzőit.

A nyelvoktatáshoz nem tankönyveket használunk, az angoltanulás az interaktív prezentációkon alapuló élő kommunikáción keresztül valósul meg.

Az iskola tanárai nem beszélik a tanulók anyanyelvét, így a gyerekek elmélyülhetnek a nyelvi környezetben és megtanulhatják hogyan kommunikálhatnak kizárólag angolul, valamint a gyerekek könnyebben megértik az idegennyelvű beszédet.

A tanulók a táblán minden egyes tanórán elért eredményüket megtekinthetik. Ezen felül, a szülők részletes, egyszerre motiváló és tájékoztató jelentést kapnak.

Ingyenes próbaóra!

Most mindenki kipróbálhatja – kérjen ingyenes próbaórát! Tetszeni fog és rövidesen az eredményeket is megtapasztalhatja.

Jelentkezés próbaóráraBanner