Virtuális Utazások a Novakid Bloggereivel Magyarország
Vidám Történetek

Fedezze fel az olaszországi Val Chisonét a Novakid utazó bloggerével, Elisával

A nyári vakáció tökéletes időszak a világ felfedezésére! A Novakid online angol nyelviskola meghívja, csatlakozzon a világ leggyönyörűbb helyeit bemutató, izgalmas, virtuális utazásainkhoz, melyeket a kíváncsi és nyughatatlan Novakid Utazó Bloggereink készítenek. Merítsen ihletet és tervezze meg következő kalandját a Novakiddel!

Az első megálló a csodás Olaszország, Európa egyik legelőkelőbb úti célja. Fedezze fel, az Olaszország északnyugati részén, a Nyugat-Piedmontban található völgyet, Val Chisonét, Elisával, a Novakid Utazó Blogger versenyénak nyertesével. Elisa néhány ötlettel is szolgál arra vonatkozóan, hogy tehetjük kirándulásunkat Val Chisonéban felejthetetlenné! 

Indulásra készen áll? A kaland itt kezdődik!

Készüljön fel további lenyűgöző helyszínek felfedezésére

A Novakid minden héten meghívja egy kalandra fiatal utazóival! Jövő héten a spanyolországi szigeten, Tenerifén nézünk körül. Maradjon velünk!

Egy új hely megismeréséhez nem elég, ha egyszerűen csak elutazunk oda. Fontos, hogy az ott élőkkel megértessünk magunkat! Engedje, hogy gyermeke a világ minden táján barátokat szerezzen és írassa be a Novakid angol próba órájára. 

Komment hozzáadása

%d bloggers like this: