Vegye fel velünk a kapcsolatot

Angol nyelv 10 éves gyerekeknek

Ez az életkor nagy jelentőséggel bír a gyermek fizikai és mentális fejlődésének szempontjából. A 10-11 éves korosztály minden pszichológiai jellegzetességét figyelembe vettük, ami segített, hogy egy kifejezetten ennek a korcsoportnak szóló tananyagot hozzunk létre.

Életkori Határ

Általában az ennyi idős gyerekek negyedik vagy ötödik osztályba járnak. Ez azt jelenti, hogy vagy most készülnek arra, hogy felsősök legyenek, vagy már épp elkezdték az ötödik osztályt. Ez a váltás nagy hatással van a gyerekek öntudatára, viselkedésére és tanuláshoz való hozáállására.
Biológiai értelemben ez az életkor jelenti az utolsó lépcsőfokot a serdülőkor előtt - ez a fejlődésnek egy új szintjét jelenti és a kognitív és pszichológiai folyamatok sokféle átalakulásával jár.

video preview
Video
10-11 éves korra a gyerekek már értik, hogyan kell tanulni és mit szeretnének tanulni. Mégis, legfőbb motivációjuk a kíváncsiság és a tudás megszerzése által nyújtott izgalom megtapasztalása.

A 10-11 éves gyermekek pszichológiai sajátosságai

    • Nagy lelkesedést mutatnak a tanulás iránt, de még mindig szeretnek játszani.
    • Az akaratlan emlékezetet az akaratlagos emlékezet váltja fel. A gyerekek már hosszabb ideig képesek koncentrálni.
    • A gyerekek elkezdenek tanári segítség nélkül, önállóan tanulni. Könnyedén elvégeznek egy-egy feladatot.
    • Fejlődik az önreflexió: már az ilyen kicsi gyerekek is képesek arra, hogy korábbi tapasztalataik felhasználásával irányítani tudják a cselekedeteiket és viselkedésüket.

A Novakid Movers program izgalmas és a dolgok értelmét megvilágító online órákból áll. A tanórák során nem csupán a gyerekek lexikális és nyelvtani tudását fejlesztjük, hanem az iskolai tantárgyakhoz kapcsolódó új, angol nyelvű információkkal is segítjük őket.

IRATKOZZ FEL PRÓBAÓRÁRA

English for 10 and 11 year olds in Novakid

Speciális formátumú tanórák

Speciális formátumú tanórák

A 10-11 éves iskolásoknak szóló Novakid program a korcsoport összes pszichofizikai sajátossát figyelembe veszi. Tantervünk magában foglalja a nyelvtani szerkezetek és lexikai egységek tanításának intuitív megismerési technikáit. A gyerekek az anyagot vizuális, hallási és kinetikus asszociációk segítségével sajátítják el. Számukra nem maga az angol nyelv megtanulása a cél, a nyelv inkább egy olyan eszköz, melynek segítségével kommunikálni tudnak és további ismeretekre tesznek szert. Mindent megteszünk, hogy segítsük tanulóinkat és erősítsük az önbizalmukat.
Eredményesség a legmélyebb szinteken

Eredményesség a legmélyebb szinteken

Mindezek eredményeként a gyermekek elsajátítják a nemzetközi elvárásoknak megfelelő szókincset és nyelvtani tudásanyagot. Képesek kommunikálni és a számukra érdekes témákról beszélni. A tanfolyam végére a 10-11 éves gyerekek készen állnak arra, hogy letegyék a Cambridge A1 Movers (YLE) vizsgát (Beszéd, Szövegértés, Olvasás).